seo szolgáltatás

SEO-Keresőoptimalizálás

SEO-Kereső-optimalizálás

Legyen a Google a barátod

Tudtad?

Az online tapasztalatok 68%-a
a keresőmotorral kezdődik.

(BrightEdge)


Éppen ezért elengedhetetlen, hogy láthatóak legyünk a Google keresőjében.

Ahhoz, hogy egy adott kulcsszóra/kifejezésre organikusan az első oldalra kerülj (és optimális esetben az első helyekre) az őrülten hasznos tartalom mellett számtalan további szempontot vesz figyelembe a Google:


Technikai SEO

Hogyan épül fel technikailag az oldalad? (pl. az oldalad sebessége, mobilbarát kialakítás, stb.)

On-page, tartalmi SEO

Mennyire releváns a felhasználók számára a tartalmad? (pl. kulcsszavak használata, meta leírások, H1, H2, alt tagek, belső és kifelé mutató linkek)

Off-page SEO

Mennyire hiteles a weboldalad? (pl. más weboldalakról történő hivatkozások)

Szerezz előkelő helyezést a Google találati listájában, hogy a felhasználók a veled, és a te termékeiddel találkozzanak az elsők között. Ezután konvertáld hatékonyan az érdeklődőidet vásárlókká!

Csapatunk technikai, on-page és off-page SEO megoldásokat nyújt annak érdekében, hogy növeld a vásárlóid és az ügyfélköröd nagyságát.


Tudtad?

A marketing-szakemberek 60%-a szerint az inbound (SEO, blog, content, stb.) a legmagasabb minőségű regisztrációk forrása.

(Hubspot)


Azok a tartalmak, amelyeket közzéteszel, nagy hatással vannak a konverzióidra, vásárlásaidra.

Napjaink ügyfélorientált környezetében a SEO tartalmak tökéletesek arra, hogy közvetlenül a felhasználók kérdéseire adjunk választ a termékeinkkel kapcsolatban.

Növeld a célközönséged nagyságát, így azonnal értesítheted őket a legújabb híreidről, az új termékeidről, szolgáltatásaidról.


Segítünk

A Cluster Media csapata több éves tapasztalattal rendelkezik mindhárom főbb SEO területen, így akár a weboldalad SEO barát kialakításáról, akár a hasznos, kulcsszavakban gazdag cikkek írásáról vagy a linképítésről van szó, készséggel állunk a rendelkezésedre.

Pörgessünk fel az organikus forgalmad, a konverzióidat és a vásárlóid számát együtt!

Vedd fel velünk a kapcsolatot