Webfejlesztés konverzióoptimalizálással

Webfejlesztés konverzióoptimalizálással

Egy weboldal nemcsak a digitális névjegyed - sokkal több annál!

webfejlesztés
webfejlesztés

Az első benyomás. Az érdeklődés fenntartása. A híd a márkáddal való ismerkedés és a bevételeid között.

A Cluster Mediánál a reszponzivitás és az esztétikus kialakítás mellett a felhasználói élmény és a konverzióra történő optimalizálás ugyanolyan fontos szereppel bírnak.

Miután a stratégiai fázisban rögzítettük a legfontosabb mérföldköveket, azonnal belevágunk a többszintű fejlesztésbe.


A webfejlesztés folyamatait 3 főbb egységként kezeljük:

Tartalomfejlesztés

Reszponzív webdesign-fejlesztés

Programozás és fejlesztésmenedzsment

Olyan weboldalakat, applikációkat és digitális felületeket készítünk, amelyek a lehető legszorosabban és leghitelesebb módon kötik össze a márkádat a célközönségeddel.

I.

Tartalomfejlesztés és drótvázas modell elkészítése

Az első fázis legfontosabb célja, hogy elkészüljön a weboldalad alapvető felépítése. Ezután a tartalom gyártáshoz közösen megtaláljuk azt a hangvételt, amely a leginkább megfelel a célcsoportod megszólítására. A folyamathoz tapasztalt marketingszövegírót, fordítót, organikus SEO-szakembert, irodalmi szintű lektorálást tudunk biztosítani.

II.

Reszponzív webdesign készítés

Ebben a fázisban a drótvázas modell alapján a grafikusunk többféle eszközre (számítógép, táblagép, mobiltelefon) készíti el a látványtervet. A folyamat során javaslatot teszünk, és lehetőséget adunk minden vizuális és felhasználói élményt célzó koncepció megvalósítására és fejlesztésére.

III.

Programozás és menedzsment

A weboldal funkcionalitásának legmegfelelőbb keretrendszer (pl. Bootstrap, Yii Framework, WordPress) kiválasztása után elkezdődik a fejlesztés, melyet specifikációink alapján saját csapatunk vagy a feladatra legmegfelelőbb programozó partnercégünk lát el.

Folyamatos támogatás

Ha mindezekkel végeztünk, akkor sem engedjük el a kezed. Előbb megbizonyosodunk róla, hogy minden úgy működik, ahogy kell, és sikerült megvalósítanunk az elképzeléseidet.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a honlapod elkészülése után élsz a további marketing megoldásainkkal, segítünk kialakítani a közönségeddel való találkozást más csatornákon is.

Szólítsuk meg a célcsoportodat együtt!

Vedd fel velünk a kapcsolatot